Spotbros, de Spaanse WhatsApp, en andere alternatieven voor mobiele messaging

EROSKI / CONSUMENT


Spotbros, Joyn, Lijn, You Me, chaton Libong en zijn zeer vergelijkbaar met WhatsApp service.

WhatsApp is de onbetwiste leider op het gebied messaging mobiele instant, maar houdt bepaalde claroscuros , in het bijzonder in de beveiliging .

Line:. toetsen van WhatsApp grote concurrent

SporbrosSporbros

title = “Noticias WhatsApp en Line in de wereld van instant messaging op smartphones (smartphones), maar het feit is dat er verschillende alternatieven, zoals de Spaanse gezegevierd over de traditionele SMS operators . Volgens de Commissie telecommunicatiemarkt (CMT), in het derde kwartaal van 2012 was 1.435 miljoen sms gestuurd in vergelijking met 2,095 miljoen in hetzelfde kwartaal vorig jaar, wat neerkomt op een daling van 31,52%. Ondertussen WhatsApp berichten berekend kruis 18.000 miljoen in Eva de laatste New Year’s over de hele wereld, die geeft een idee van zijn onbetwiste leiderschap in mobiele messaging. Echter, is een dienst met bepaalde grijze gebieden, met name in de beveiliging . Dus vanaf Spotbros : Spaans is de belangrijkste rivaal van WhatsApp. Deze gratis dienst voor chatberichten voor mobiele apparaten toepassingen voor besturingssystemen iOS en Android . De aanvraag werd opgericht door een groep van vijf jonge Basken en eind november overtroffen 500.000 geregistreerde gebruikers. Net als andere soortgelijke apps, instant messaging presenteert SpotBros om met multimediaberichten communiceren met contacten, prive of via groepen. Het biedt ook een service genaamd ‘Shout’ , die wordt gebruikt om openlijk communiceren met andere geregistreerde gebruikers van de dienst zijn in het gebied van de gebruiker. De boodschap die zij ontvangen de eerste 100 mensen die binnen een straal van een mijl rond de gebruiker.

Joyn : is een instant messaging-platform in handen van vooraanstaande Spaanse telecommunicatie bedrijven, dat wil zeggen Movistar, Vodafone en Orange . Het werd speciaal gemaakt om te concurreren met WhatsApp en niet aan de business van SMS verliezen te proberen. Joyn technologie is gebaseerd op RCS-e en exploitanten inzet tegen onafhankelijke afnemers mobiele IM. Deze technologie maakt bestandsoverdracht, spraak-en video-oproepen en de mogelijkheid om foto’s en video’s te delen, terwijl het maken van een gesprek.

Je Me : Telefónica Digital heeft de TU Me, een instant messaging applicatie voor mobiele apparaten. Het gratis voor iOS en Android besturingssystemen en kunt u tekst en MMS-berichten, delen geografische locatie, gesprekken met andere geregistreerde gebruikers te sturen ook verzenden en ontvangen opgenomen berichten.

: wordt het wedden operator Orange voor instant messaging met gratis spraakoproepen door internet . Het is momenteel beschikbaar voor iOS, en het zal in de nabije toekomst voor Android. Libon wordt gratis aangeboden, maar er is ook een versie ‘Premium’ die u toelaat om gepersonaliseerde spraakberichten en een voicemailtranscriptie en onbeperkte messaging. De prijs is 2,69 euro per maand

.: de fabrikant Samsung is wereldwijd marktleider in de verkoop van smartphones in de wereld. Deze fabrikant heeft in zijn terminals standaard instant messaging applicatie genaamd Chaton aandeel tekst, afbeeldingen en video’s. Dit platform heeft bereikt tien miljoen downloads via de App Store voor Android Google Play. De nieuwste update voor dit besturingssysteem (versie 2.0.5) maakt het mogelijk om een ​​account te openen uit vijf verschillende apparaten. Op dit moment, chaton ondersteunt ook de Bada OS, iOS en Blackberry en heeft een webversie.Spotbros, de Spaanse WhatsApp, en andere alternatieven voor mobiele messaging
Source: english  
January 26, 2013


Next Random post