Windows RT gehackt, jailbreak voor Surface?

Terwijl we ons richten op andere dingen CES 2013 aangenomen door de omgeving en een die ik vond zeer interessant was de “jailbreak” Windows RT, ja, de “gesloten” Windows voor tablets met ARM-processoren niet heeft slechts een kunstmatige blokkade gedwongen door de fabrikant, is het nodig noch gerechtvaardigd is.


De rationele argumenten wanneer Microsoft blok inhoud die niet uit uw online winkel is simpel, dat u door de herziening “sterft” de mogelijkheid van een eenvoudige installatie van crapware, spyware en virussen van alle soorten op een systeem met Windows 8, 7 of eerder is zo gewoon en eenvoudig.

Nou, het enige dat RT Windows Windows 8 scheidt is niet alleen het platform, maar een “vlag” dat het systeem markeert met vier mogelijke niveaus in de kernel, Unsigned (0), Authenticode (4), kan Microsoft (8) en Windows (12), dat wil zeggen op niveau 0 ervoor dat er geen software wordt uitgevoerd en geïnstalleerd in niveau 4 vereist een digitale handtekening, op 1 augustus digitale handtekening van Microsoft (bijv. apps winkel of kantoor, enz.) en level 12 zijn uniek voor Windows-toepassingen, bijvoorbeeld wanneer u een failsafe-modus, alleen level 8 of 12 runs.

Maar, zoals de Microsoft Surface geldt als UEFI en niet toestaan ​​dat veranderingen starten wanneer het moet worden veranderd in een ander geval na het besturingssysteem, geheugen veranderen.

Het is niet makkelijk, je moet opnieuw uit te voeren elke keer dat u opnieuw op te starten, werkt alleen voor aanvragen voor traditionele desktop en is niet aan te bevelen voor iedereen, maar het is een bewijs dat de hack mogelijk is en ook dat Windows RT is een volledige haven van Windows 8 x86 naar ARM.

Er zijn maar weinig applicaties die gecompileerd zijn voor deze processor, maar zijn niet zo verschillend immers te hercompileren software kan ver migreren, de eerste twee test waren Putt en ThightVNC, twee programma’s die niet in de RT Windows winkel en ik komen al snel, tenzij een of andere versie “gewijzigd” door een derde partij die wil doorbrengen Microsoft controles.

Windows Nieuwsgierig dat RT is een perfecte haven van Windows 8 en met slechts een aangepaste byte kan nu een pure versie 8, is het begrijpelijk de beperking opgelegd door Microsoft om hun tablet apparaten te voorkomen onbruikbaar door software zo veel vuilnis rond te gaan, maar de meest interessante voor mij is dat er geen grote verschillen tussen de RT en 8, die praktisch zijn in hetzelfde besturingssysteem, maar een byte.

In tegenstelling tot het absurde aan Microsoft desktop-applicaties te ontkennen (Office behalve dat belachelijk zo) en kracht alleen Metro in Windows 8 RT als normaal kan en al geblokkeerd door een enkele byte, niet ik vond dat als we de toestand van het oppervlak te testen, echter, na de jailbreak zal er een deelmarkt van toepassingen ingeschakeld voor ARM? Heeft Microsoft in staat stellen een aantal toegang tot desktop apps in uw systeem voor ARM? interessant.

Via


Copyright (C) 2005-2011, Fabio Baccaglioni [ Permalink ] [ Reacties ] [ Microsoft ]


de nieuwste technologieën Tecnocuchara Nieuws Technologie minuten

Windows RT gehackt, jailbreak voor Surface?
Source: english  
January 9, 2013


Next Random post