Gezocht seed-fase starters die willen groeien naar Spanje of ter Silicon Valley

Most recent:
 • Goya 2020: ‘The miserables’ is best european film
  After his debut in 2016, co-directing the documentary 'viva voice' next...
 • ‘The chilling adventures of Sabrina’ returns to Netflix with a season 3 that keeps all the diabolical excellencies of the series
  ‘The chilling adventures of Sabrina’ has returned to Netflix with i...

 • logo van plugandplayaccelerator.es rapporteren wij de Startups accelerator programma Plug en Play , gericht op seed-fase starters (zowel Spanje als Latam) met ambitie heeft te groeien naar Spanje of Silicon Valley.

  Na 3-4 maanden met hen, is het de bedoeling om ze te laten goed voorbereid om fondsen te werven in de VS, al de tweede versnelling programma dat uit te voeren.

  model, dat verklaart op haar website, betaalt € 5.000 aan het begin van het programma in de versnelling programma deel te nemen ter waarde van € 15.000 en zal de mogelijkheid om uw netwerk, verandering Plug en Play treden bieden zal een 5% belang in de onderneming. Ook merkte op dat Plug en Play en haar netwerk van mede-investeerders een optie om tot € 40.000 meer voor maximaal nog eens 10% van het bedrijf voor elk project en bieden meer dan 200.000 € in de partnerlanden diensten (hosting en cloud diensten .. web als Rackspace, Softlayer, Zendesk, MailChimp, Paypal, etc.)

  Meer info: plugandplayaccelerator.es


  tekst geschreven in wwwhatsnew.com

  wwwhatsnew Sponsors: Vluchten

  Hosted by RedCoruna  Wwwhat’s new?

  Gezocht seed-fase starters die willen groeien naar Spanje of ter Silicon Valley
  Source: www.phoneia.com  
  January 8, 2013

  Next Random post