StartBull aandelen nu totalen simulator maakt gebruik van zijn tas en financiële sociaal netwerk

Most recent:
 • What is the scary video 1444 of YouTube and why it has been removed
 • ‘Fantastic beasts 3’: there is no date of filming and new details about the next film in the Harry Potter saga
 • DOOM 64 shows its action in the video and explaining to us when and how we will be able to get it
  Some Google Pixel begin to receive their "Rules", a system to automate actions on Android 10


  StartBull

  StartBull is een startup van een Colombiaanse universiteit, voorheen GainBull, dat brengt mensen in de wereld van de gewone transacties op de kapitaalmarkt met zijn simulator zak, zijn financiële sociale netwerk kenmerken en leermodules. ook nuttig voor professionals dankzij adaptieve inhoud te laten zien wat het meest geschikt is om het niveau van kennis.

  In aanvulling op haar sociaal netwerk, waardoor het zich onderscheidt van de meeste diensten op het gebied is dat de simulator StartBull biedt real-time gegevens over de waarde en variaties strikte bedrijf aandelen die aandeel op de beurs zoals die van Latijns-Amerika Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Peru . Er is echter verder ontwikkeld en omvat nu ook de gegevens VS (NYSE en NASDAQ markten) .

  Nogmaals, zal het systeem ondersteuning bieden aan de gebruiker, afhankelijk van hun kennis, sinds de oprichting van de eerste portefeuille met een initieel bedrag van speelgeld, te kopen en verkopen als variaties en de resultaten van de technische analyse (tegen meerprijs, BullCoins , want het is van toepassing op de werkelijkheid:. indicatoren, voortschrijdende gemiddelden, stochastische oscillatoren, projecties, etc.). Natuurlijk kunt u alleen transacties tijdig voor de zakken gesloten.

  Tot overmaat van ramp, heeft de gameplay niveaus om te gaan slaan door het proces of om te concurreren met andere gemeentelijke actoren rankings, te delen en te ontvangen beleggingsaanbevelingen, de toegang tot wedstrijden, zich bewust zijn van het nieuws van elk bedrijf (factor van essentieel belang om te spelen met hun acties) en genieten van alle content in het Spaans, de taal van de plaats

  Meer indormación:. | Voorraden Van De VS


  tekst geschreven in wwwhatsnew.com

  Volg het nieuws door twitter.com / wwwhatsnew , Facebook. nl / wwwhatsnew of Google Plus .
  Wwwhat’s new?

  StartBull aandelen nu totalen simulator maakt gebruik van zijn tas en financiële sociaal netwerk
  Source: www.phoneia.com  
  January 25, 2013

  Next Random post