PIP Camera, creatieve effecten op onze foto’s [iOS]

PIP Camera, creatieve effecten op onze foto’s [iOS]

Hoewel er honderden van voorstellen om onze foto’s te bewerken en geven een speciaal tintje, PIP Camera slaagt erin om onze aandacht te trekken met zeer mooie effecten al onze creativiteit in te zetten.

Als u weet dat het concept FotoRus toepassing zullen wij onbekend zijn, zoals Camera PIP heeft dezelfde essentie, maar het integreren van nieuwe effecten. Van deze toepassingen is het produceren van creatieve foto’s te omzeilen bewerken en retoucheren, kies je het gewenste effect en automatisch het resultaat zien.

De toepassing heeft een galerij waar u gratis kunt downloaden en integreren meer effecten aan onze collectie. Met een druk, zal saai het veroveren van een creatieve foto te delen met vrienden. De opties zijn vele, van het effect door de fles, verschillende soorten frames, een effect dat de kunst Ben Heine ‘Pencil vs Camera nabootst “.

Camera PIP gratis kan downloaden,. hoewel het volgens de makers laten weten, voor een beperkte tijd

Link: PIP Camera | Via:

Tekst geschreven in wwwhatsnew.com

Volg het nieuws door twitter.com / wwwhatsnew, Facebook.com / wwwhatsnew of Google Plus.

Wwwhat’s new?

Business
Bibliography
Phoneia.com (January 7, 2013). PIP Camera, creatieve effecten op onze foto’s [iOS]. Recovered from https://phoneia.com/en/pip-camera-creatieve-effecten-op-onze-fotos-ios/